top of page
Convention

Benton Wolgers har, såväl professionellt som ideellt varit verksam som lärare, föreläsare och folkbildare inom ämnena demokrati, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling i över 30 år. Han är en av grundarna av Färnebo folkhögskola och har bland annat jobbat på Röda Korsets folkhögskola, Folkbildningsrådet, Linköpings universitet samt på Birkagårdens folkhögskola.

Benton har dessutom varit vice ordförande för Fair Action och ordförande för Föreningen Ordfront. Han har föreläst om mänskliga rättigheter för Amnesty och Ordfront samt om demokrati för #ViMastePrata (Vi Måste Prata) och Agenda 2030 för Sveriges folkhögskolor.

Benton2_edited.jpg

Bakgrund

Benton är mycket omtyckt av tidigare deltagare såväl som kollegor, och har goda relationer inom Sveriges folkhögskolor, föreningar och allmänheten.

Är du och din organisation nyfikna på att boka Benton till ert nästa föredrag?

Spana in de färdiga föredragen som finns presenterade här. Om du inte hittar det du söker och istället vill önska ett specialutformat föredrag, var inte blyg med att mejla oss! Benton skräddarsyr gärna föredrag efter just era behov inom hans aktiva ämnesområden.

 

Mejla oss här!

bottom of page